Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Let op: Van 25 augustus tot 9 september zijn wij tijdelijk gesloten. Vanaf 9 september worden de bestellingen weer in behandeling genomen.

Koftespies (rundvlees)

Het ultieme barbecue gevoel... een heerlijk malse koftespies op de grill of barbecue op een zwoele zomeravond. Je bent het je nu ook aan het voorstellen of niet? Geniet van de overheerlijke malse koftespiesjes van Vleesch.nl. Je kunt ze grillen, garen in de pan - maar ook op de barbecue leggen.

Rundvlees
100% genieten
Vanaf
€ 4,15
Prijs per kilo: € 21,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
In winkelwagen
Vleesch vol van smaak zoals het hoort...
Gratis verzending v.a. €125,- Nederland & België
Kies zelf je leverdag thuisbezorgd op maat
Vers vacuümverpakt professioneel ingevroren

Omschrijving

Wist je dat de koftespiesjes van Vleesch.nl ook gebruik maken van een geheim recept? Een marinade recept die al 40 jaar van slager tot slager is overgebracht. Voor de vleesspiesjes maakt Vleesch.nl gebruik van een overheerlijke en onvergetelijke marinade combinatie. We willen de marinade puur laten dienen als toevoeging op een al geweldig product en dat is ons zeker gelukt. Durf je het aan? Bestel ze dan vandaag nog.

Grillen of bakken

Je kunt koftespiesjes op verschillende manieren klaar maken, zoals bijvoorbeeld: op de grill, in de oven, of in de koekenpan. We hebben enkele punten voor jou op een rij gezet.

  • Op de grill:
    Verhit je grill tot middelhoog vuur. Bewerk de koftespiesjes licht met olijfolie en leg ze op de grill. Grill de koftespiesjes ongeveer 10 tot 12 minuten, vergeet ze niet af en toe om te draaien om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig gaar worden. Ze zijn het lekkerst wanneer ze mooi bruin en knapperig zijn aan de buitenkant en sappig en gaar aan de binnenkant.
  • In de oven:
    Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de koftespiesjes op een bakplaat met bakpapier. Bak ze ongeveer 20 tot 25 minuten of tot ze goudbruin zijn. Vergeet niet om ze halverwege om te draaien.
  • In de koekenpan:
    Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de koftespiesjes in porties, ongeveer 10 tot 12 minuten, draai ze regelmatig om zodat ze aan alle kanten goed bruin worden en gaar zijn van binnen.
Advies nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.
Bel ons
06-23496394
Stuur een e-mail
info@vleesch.nl
Maak je bestelling compleet Kies ook nog uit deze topproducten!
Eerder bekeken Deze producten bekeek je eerder
Rundvlees
Koftespies (rundvlees)
Koftespies (rundvlees) Overheerlijke mediterraanse koftespies Vanaf € 4,15
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Koftespies (rundvlees)
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie