Omschrijving
Wist je dat de koftespiesjes van Vleesch.nl ook gebruik maken van een geheim recept? Een marinade recept die al 40 jaar van slager tot slager is overgebracht. Voor de vleesspiesjes maakt Vleesch.nl gebruik van een overheerlijke en onvergetelijke marinade combinatie. We willen de marinade puur laten dienen als toevoeging op een al geweldig product en dat is ons zeker gelukt. Durf je het aan? Bestel ze dan vandaag nog.
Grillen of bakken
Je kunt koftespiesjes op verschillende manieren klaar maken, zoals bijvoorbeeld: op de grill, in de oven, of in de koekenpan. We hebben enkele punten voor jou op een rij gezet.
- Op de grill:
Verhit je grill tot middelhoog vuur. Bewerk de koftespiesjes licht met olijfolie en leg ze op de grill. Grill de koftespiesjes ongeveer 10 tot 12 minuten, vergeet ze niet af en toe om te draaien om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig gaar worden. Ze zijn het lekkerst wanneer ze mooi bruin en knapperig zijn aan de buitenkant en sappig en gaar aan de binnenkant.
- In de oven:
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de koftespiesjes op een bakplaat met bakpapier. Bak ze ongeveer 20 tot 25 minuten of tot ze goudbruin zijn. Vergeet niet om ze halverwege om te draaien.
- In de koekenpan:
Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de koftespiesjes in porties, ongeveer 10 tot 12 minuten, draai ze regelmatig om zodat ze aan alle kanten goed bruin worden en gaar zijn van binnen.