Omschrijving
Onze rookworsten zijn op traditionele ambachtelijke wijze gemaakt, gedraaid en gerookt. Daarnaast heeft de slager uitgepakt door er een eigen geheime kruidenmix aan toe te voegen welke perfect past bij de rookworsten. We kunnen dus met trots zeggen dat onze worstringen niet alleen botermals zijn maar ook nog eens een heerlijk gevoel met zich meebrengen, wat voor een gevoel? Dat gevoel dat je krijgt na een zware werkdag wetende dat er stamppot met rookworst op je staat te wachten. Iedere rookworst die je bakt of kookt is dus een waar feestje voor jou en jouw familie.
Je kunt de rookworsten perfect combineren met vrijwel ieder gerecht en past uitermate goed bij een stamppot. Vergeet niet: proeven is geloven.
Bereiding rookworsten
Bak de rookworst langzaam aan alle zijden bruin of gaar de rookworst langzaam in een pan met water. Bewerk het vlees eventueel nog met jouw favoriete kruiden en snij de rookworst in de gewenste hoeveelheden en geniet.