Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Let op: Van 25 december tot 6 januari zijn wij tijdelijk gesloten. Vanaf 6 januari wordt er weer vleesch verzonden.

Tartaartjes met remouladesaus

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Bekijk alle recepten
Tartaartjes met remouladesaus

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 2 augurken
  • 4 zilveruitjes
  • 3 eetlepels slasaus
  • 2 eetlepels kwark
  • 2 theelepels mosterd
  • Peper
  • Zout
  • 4 tartaartjes
  • 30 gram boter

Bereidingswijze:

  1. Snijd de augurken en zilveruitjes fijn.
  2. Combineer in een klein kommetje, de slasaus met kwark en mosterd. Roer deze goed door.
  3. Meng de fijngehakte augurken en zilveruitjes door het slasausmengsel. Breng de remouladesaus op smaak met een beetje augurkenvocht, peper en zout.
  4. Kruid de tartaartjes aan beide kanten met peper en zout.
  5. Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de tartaartjes ongeveer 8 minuten, draai ze halverwege om, tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn.
  6. Schik de tartaartjes op een serveerschaal en plaats op elk tartaartje een eetlepel van de remouladesaus.

Serveer de tartaartjes met remouladesaus samen met aardappelkroketjes en een bijgerecht van peultjes met worteltjes voor een complete en smaakvolle maaltijd.

Smakelijk eten!
Rundvlees
Bieftartaar
Bieftartaar Sublieme smaak en kwaliteit Vanaf € 3,80
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie