Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Shoarmasoep

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Shoarmasoep

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 500 gram shoarmavlees
  • 1 blik bruine bonen
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 eetlepel olie
  • 1 ui
  • 500 gram soepgroenten
  • 100 ml bouillon
  • Cayennepeper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Pel en snipper de ui fijn.
  2. Verwarm de olie in een ruime soeppan op middelhoog vuur. Fruit de ui tot deze glazig is.
  3. Voeg het shoarmavlees toe aan de pan en bak het rondom bruin.
  4. Voeg de bruine bonen met hun vocht, de gepelde tomaten met sap, de bouillon en de soepgroenten toe aan de pan.
  5. Breng het geheel aan de kook, zet dan het vuur lager en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  6. Breng de soep op smaak met cayennepeper naar wens.

Deze pittige en hartverwarmende shoarmasoep is ideaal voor een snelle en voedzame maaltijd, perfect voor koude avonden.

Let op: De foto is slechts ter illustratie.

Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie