Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Saucijsjes in mosterdsaus

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Saucijsjes in mosterdsaus

Aan de slag

Saucijsjes in mosterdsaus

Ingrediënten :

4 saucijsjes
melk
paneermeel
40g boter
30g bloem
2dl bouillon (blokje)
2 eetlepels mosterd
zout
peper

Bereidingswijze saucijsjes in mosterdsaus

  1. Week de saucijsjes kort in warm water, droog ze af, haal ze door de melk en paneer ze met het paneermeel.
  2. Verhit de boter in een pan en bak de saucijsjes goudbruin. Haal ze uit de pan.
  3. Voeg de bloem toe aan het bakvet en voeg geleidelijk de bouillon toe terwijl je blijft roeren. Laat de saus indikken.
  4. Voeg mosterd, peper en zout toe aan de saus en roer goed door.
  5. Leg de saucijsjes terug in de pan met saus en laat ze nog 10 minuten zachtjes sudderen.
Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie