Begin met het snijden van de biefstuk in zeer dunne reepjes. Pel de ui en hak deze fijn. Was de bleekselderij en snijd deze in kleine stukjes. Reinig de savooiekool en snij deze in dunne reepjes.
Meng in een schaal de maïzena met een beetje water tot een gladde pasta. Voeg de rundvleesreepjes toe en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn met het maïzena-mengsel.
Verwarm de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de rundvleesreepjes toe en bak ze ongeveer 5 minuten, tot ze mooi bruin zijn. Haal de reepjes uit de pan met een schuimspaan.
In dezelfde pan, voeg de ui, bleekselderij en savooiekool toe. Roerbak dit mengsel 5 minuten.
Doe de rundvleesreepjes terug in de pan samen met de ketjap manis, een snufje zout en peper naar smaak. Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes stoven.
Serveer de rundvleesreepjes met savooiekool met gebakken aardappelen en een frisse salade voor een complete maaltijd.
Cookies op Vleesch.
Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken.
Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring.
Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren.
We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina.
Cookies accepteren