Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Rundvlees met erwten

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Rundvlees met erwten

Aan de slag

Rundvlees met erwten

Ingrediënten:

  • 750 gram runderlappen, in blokjes gesneden
  • Peper en zout
  • 50 gram Boter
  • 2 Uien, in stukjes gesneden
  • 2 Wortels, in stukjes gesneden
  • 1 Prei, in ringen gesneden
  • 1 blikje Tomatenpuree
  • 1 Bouillonblokje
  • Water
  • 200g Doperwten
  • 1 blik Kikkererwten
  • Chilipoeder

Bereidingswijze rundvlees met erwten

  1. Snij het vlees in dobbelstenen en strooi er wat peper en zout over.

  2. Verhit in een pan de boter en bak hierin het vlees mooi bruin.

  3. Maak de ui, wortels en prei schoon en snijd ze in stukjes en ringen.

  4. Voeg de ui, wortels en prei bij het vlees en laat dit even meebakken.

  5. Voeg dan de tomatenpuree, bouillonblokje en 1 deciliter water toe.

  6. Laat dit 2 uur zachtjes stoven.

  7. Voeg de laatste 15 minuten de doperwten, kikkererwten en wat chilipoeder toe.

  8. Serveer met rijst.

Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie