Pel en snijd de ui in ringen. Schil de knolselderij en snijd deze in blokjes. Was en snijd de wortels in stukjes. Schil de aardappelen en snijd deze in plakjes. Maak de champignons schoon en snijd het in plakjes.
Snijd het vlees in blokjes en kruid met peper en zout. Wentel de vleesblokjes door de bloem.
Verhit de boter in een pan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de ui toe en bak kort mee.
Voeg water toe samen met de knolselderij, wortels en aardappelen. Laat het geheel 30 minuten zachtjes stoven.
Voeg de champignons toe en laat nog 5 minuten sudderen.
Roer de zure room en het paprikapoeder erdoor en verwarm het gerecht zonder het te laten koken.
Cookies op Vleesch.
Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken.
Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring.
Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren.
We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina.
Cookies accepteren