Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Oma's Gehaktballen

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Oma's Gehaktballen

Aan de slag

Kalfsgehakt recept: Oma’s gehaktballen

Auteur: Nalin

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 gram kalfsgehakt
  • 2 teentjes knoflook, gespeld en fijngemalen
  • 1 gesnipperde ui (optioneel)
  • 4 eetlepels Ketjap Manis
  • Paneermeel

Bereidingswijze oma’s gehaktballen

Pers de knoflook teentjes en mix deze samen met de Ketjap Manis door het gehakt. (Als je ui gebruikt moet je deze ook tegelijkertijd toevoegen). Kneed de mix in bolletjes en rol deze daarna door het paneermeel. Vervolgens bak je de gehaktballen in de pan en serveer je het vlees samen met jus naar uw keuze.

Tip: Bak de gehaktbal voor oma’s gehaktballen kort aan alle kanten, totdat de gehaktbal aan de buitenkant geen rauw vlees meer vertoont. Voeg daarna water toe in de pan en zet het vuur lager, zodat de gehaktballen nog goed van binnen kunnen garen. Op deze manier brandt het vlees niet aan en kun je het vocht dat overblijft als jus gebruiken. Echt ouderwets, dus!

Smakelijk eten!
Andere bekeken ook Wellicht ook iets voor jou?
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie