Meng het gehakt in een kom met zout, peper, paprikapoeder, het ei en paneermeel. Vorm kleine balletjes ter grootte van een walnoot.
Schil de komkommer en snijd deze in reepjes.
Verhit de olie in een pan en bak de gehaktballetjes tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de pan.
Bak in het overgebleven vet de komkommerreepjes kort aan. Bestrooi ze met bloem en voeg de bouillon en tomatenpuree toe. Doe de gehaktballetjes terug in de pan.
Plaats een deksel op de pan en laat het geheel 15 tot 20 minuten zachtjes stoven.
Bestrooi het gerecht met gehakte dille voor het serveren.
Cookies op Vleesch.
Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken.
Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring.
Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren.
We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina.
Cookies accepteren