Pel en snipper de ui. Schil de winterwortel en rasp deze fijn.
Doe het gehakt in een mengkom en voeg de gesnipperde ui, geraspte wortel, ei, paneermeel, basilicum, peper en zout toe. Meng alles goed door elkaar.
Vorm vier gelijke gehaktballen uit het mengsel.
Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballen ongeveer 20 tot 25 minuten tot ze gaar en mooi bruin zijn, waarbij je ze regelmatig keert voor een gelijkmatige garing.
Cookies op Vleesch.
Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken.
Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring.
Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren.
We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina.
Cookies accepteren