Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Andijviestamp met shoarmavlees

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Middelmatig
Bekijk alle recepten
Andijviestamp met shoarmavlees

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 350 gram andijvie
  • 1 kilogram aardappelen
  • 100 ml melk
  • Zout
  • Peper
  • 400 gram shoarmavlees
  • Boter
  • 1 theelepel djintan (komijnpoeder)
  • 50 gram ongezouten cashewnoten

Bereidingswijze:

  1. Was de andijvie, snijd deze in reepjes en laat het goed uitlekken.
  2. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout tot ze gaar zijn.
  3. Verhit wat boter in een andere pan en bak hierin het shoarmavlees tot het mooi bruin en gaar is.
  4. Giet de gekookte aardappelen af, stamp ze fijn en meng er de melk, djintan, peper en zout doorheen tot een smeuïge puree.
  5. Schep de andijviereepjes en het gebakken shoarmavlees door de aardappelpuree.
  6. Verwarm de stamppot goed door en voeg als laatste de cashewnoten toe.

Serveer deze heerlijke andijviestamppot met shoarmavlees warm en geniet van een smaakvolle, hartige maaltijd.

Belangrijk: foto is enkel ter illustratie!

Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie