Wat is kalfsfricandeau: Kalfsfricandeau is één van de meest magere en malse stukken van het kalf. Het vlees wordt gesneden waar onder andere de kalfsschnitzels en kalfsoesters van gesneden worden. Kalfsfricandeau heeft een erg fijne draad, zacht van smaak, een botermals karakter en heeft doorgaans een zeer korte bereidingstijd. De kalfsfricandeau is heerlijk om in een pasta te verwerken. Op zoek naar heerlijke kalfsvlees recepten?
Kort over het vlees: Het botermalse en smaakvolle vlees dat wordt aangeboden in deze webshop is 100% natuurlijk kalfsvlees van onze eigen boerderij in Brabant. Het vlees is afkomstig van een luxe vleesras en is op een diervriendelijke wijze geproduceerd. Proef het vlees en ervaar zélf het verschil in kwaliteit.
Vleessoort | Aantal (verpakt per 1 of 2) | Gewicht vleessoort | Maaltijden totaal (gebaseerd op vier personen) |
Biefstukken | 8 lappen | 1,25 kilo | 2 maaltijden |
Rib-eyes | 2 lappen | 700 gr. | 1 maaltijd |
Entrecôte | 2 lappen | 650 gr. | 1 maaltijd |
T-Bone steaks | 2 stuks | 850 gr. | 1 maaltijd |
Schnitzels | 4 lappen | 600 gr. | 1 maaltijd |
Minute steaks | 4 lappen | 600 gr. | 1 maaltijd |
Biefpuntjes | 2 porties | 450 gr. | 2 maaltijden |
Biefstuktartaar | 4 stuks | 450 gr. | 1 maaltijd |
Runderpoulet | 2 porties | 720 gr. | 2 maaltijden |
Runderlappen | 8 lappen | 1,60 kilo | 2 maaltijden |
Rundergehakt | 6 porties | 1,80 kilo | 6 maaltijden |
Gehaktballen | 4 stuks | 450 gr. | 1 maaltijd |
Hamburgers | 16 stuks | 2,1 kilo | 4 maaltijden |
Ringworsten | 2 stuks | 1,1 kilo | 2 maaltijden |
Runderworsten (saucijsjes) | 8 stuks | 850 gr. | 2 maaltijden |
Totaal gebaseerd op: | 4 personen | 14,17 kilo | 116 maaltijden |