De barbecue staat in nederland bekend als gezelligheid, heerlijk eten met vrienden en familie op de zwoele zomer avonden. Bij Vleesch.nl geloven wij dat rundvlees niet kan ontbreken bij een barbecue. Wij geloven dat onze standaarden voor wat betreft kwaliteit de barbecue een onvergetelijke ervaring kunnen maken.
Ons vlees is afkomstig van onze eigen boerderij en worden geslacht door onze eigen slagers. Op deze manier kunnen wij onze lijnen en keten kort houden. Wij weten ook precies wat er met ons vlees gebeurt en dat hier ook geen toevoegingen aan gedaan worden. Onze runderen worden daarnaast ook nog eens met respect behandeld. Dit alles zorgt ervoor dat jij weet dat wanneer je bij Vleesch.nl jouw rundvlees koopt, het vlees onvervalst is.
Daarnaast beschikt ons vlees over een superieure smaak, dankzij de prachtige vetmarmering, de pure smaak van het vlees en de onvergetelijke malsheid. Geniet met volle teugen van jouw vlees, wetende dat Vleesch.nl zich enkel bezig houdt met de hoogste kwaliteit.
Ben jij op zoek naar producten die over het algemeen goed op een barbecue passen? Dan geven wij jou hieronder graag een paar tips:
Biefstuk: Of je nou kiest voor een sappige rib-eye of een malse entrecote, biefstuk op de barbecue is altijd een populaire keuze.
Hamburgers: Onze handgemaakte en overheerlijk gekruide (met het geheime recept van onze slager) hamburgers zijn een echte must have voor iedere barbecue.
T-bone steaks: Bak onze T-bone steaks kort aan beide zijden op de barbecue en geniet van een onvervalste en onweerstaanbare smaakervaring.
Worstjes: Voor onze worstjes geldt hetzelfde als voor onze hamburgers, ze zijn overheerlijk gekruid met een geheim recept en een ware gangmaker voor elke barbecue.
Wanneer je rundvlees gaat grillen wil je natuurlijk wel graag voorbereid zijn. Wij geven jou daarom graag enkele tips om goed voorbereid aan de slag te gaan:
Zorg ervoor dat het rundvlees dat jij graag wilt grillen op kamertemperatuur is voordat jij begint met grillen. Dit helpt het vlees gelijkmatig te bakken. Zorg dat je jouw favoriete kruiden klaar hebt staan en jouw vlees eventueel hebt voorbewerkt met een overheerlijke olijfolie.
Een thermometer is essentieel bij iedere barbecue, jij wilt er namelijk ten alle tijden zeker van zijn dat jouw vlees op de juiste temperatuur is alvorens jij gaat eten. Zo vermijdt je ook nog eens dat jouw vlees te gaar of te rauw is.
Het is natuurlijk logisch dat een dunner stuk vlees zoals bijvoorbeeld onze minute steaks een kortere bereidingstijd hebben in vergelijking met onze T-bone steaks. Beide zijn al overheerlijk wanneer je ze enkel dicht schroeit en geniet van het vlees. Wanneer je het vlees toch liever iets minder rood hebt raden we aan om vooral de dikkere stukken vlees wat langer op de barbecue te laten liggen.
Deze stap wordt nog al vaak vergeten, maar is minstens zo belangrijk. Laat het vlees na het grillen een paar minuten rusten. Dit zorgt ervoor dat de sappen zich weer door het vlees verspreiden en geeft een malser eindresultaat.
Hoe je jouw rundvlees bewaart alvorens je gaat barbecueën is essentieel, je wilt namelijk niet dat het bevroren de grill op gaat of dat het te lang buiten de koelkast staat. We zouden Vleesch.nl niet zijn als hier geen tips voor zouden hebben, dus presenteren wij met plezier weer een paar tips voor jou:
In de koelkast: Wanneer jij van plan bent jouw vlees te gaan bereiden tijdens een avondmaal of als je weet dat je het vlees gaat gebruiken bij de barbecue, haal het vlees dan zeker in de ochtend al uit de vriezer en laat het ontdooien. Wanneer je dit gedaan hebt kun je het in de koelkast plaatsen totdat jij het nodig hebt. We raden wel aan om het vlees in de vacuüm verpakking te laten zitten.
In de Vriezer: Wanneer je ons vlees binnen krijgt en niet van plan bent om het in een korte tijd te bereiden is het belangrijk dat je ons vlees direct bij binnenkomst in de vriezer plaatst. Houdt het vlees in de originele vacuüm verpakking.
Ontdooien: Voor het beste resultaat laat je jouw rundvlees langzaam ontdooien buiten de vriezer. Je kunt ervoor kiezen om dit in de koelkast te doen dit vertraagt de ontdooi tijd aanzienlijk. Het gaat sneller wanneer je ze op kamertemperatuur laat ontdooien. Wederom raden wij aan het vlees in de originele vacuüm verpakking te laten zitten.
Wanneer je een barbecue organiseert kan Vleesch.nl met zijn top assortiment en hoge kwaliteit natuurlijk niet ontbreken. Ons assortiment zorgt er namelijk voor dat iedereen kan genieten van een overheerlijk en onvergetelijk stuk vlees.